művész


Fenyő  Fruzsina

Fenyő Fruzsina

Született: 1983. augusztus 12. (Budapest)

Énekes, zenész (fuvola, zongora, gitár).

Gyermekkora óta zenél.

A Magyar Állami Operaház Iskolájában kezdte zenei tanulmányait. A színpadra állított operákban való szereplés és éneklés mellett lehetősége volt az iskola külön kórusával is bejárni a világot, valamint a hangszeres játék is fontos szerepet kapott az életében.…

 Tovább

Aktuális programok


Jelenleg nincs futó program!

Énekes, zenész (fuvola, zongora, gitár).

Gyermekkora óta zenél.

A Magyar Állami Operaház Iskolájában kezdte zenei tanulmányait. A színpadra állított operákban való szereplés és éneklés mellett lehetősége volt az iskola külön kórusával is bejárni a világot, valamint a hangszeres játék is fontos szerepet kapott az életében. A fuvola tanulás kapcsán, a Tóth Aladár Zeneiskola kórusával is számos hazai és külföldi színpadon énekelhetett. Érettségi után az Etűd Zeneművészeti Iskolában folytatta, ott került komolyabban látókörébe a jazz. A konzervatórium után felvételt nyert a dublini Berklee School of Music zeneakadémiára. Később a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem jazz tanszékén szerezett diplomát.

16 éve dolgozik szóló énekesként.

Kezdetekben a Jazzation acapella együttessel, majd Dévényi Ádámmal és az Átmeneti kabáttal, valamint a Karmazsin zenekarral koncertezett. Jelenleg Fenyő Miklós produkciójával járva az országot, nagyobb színpadokon is kipróbálhatja magát. Ez idő alatt saját formációkkal is kísérletezett. Duója, triója és a Fenyő Fruzsina Sextet mellett színházi gyökereihez visszanyúlva, a Vígszínház színpadán is énekelhetett.

Ajánlataink


Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!