művész


Felletár  Melinda

Felletár Melinda

A Szegedi Zeneművészeti Szakközépiskolában Huszár Lajosnál zeneszerzést, Weninger Richárdnál hárfát tanult. 1978-ban tanulmányait a moszkvai Csajkovszkij Konzervatóriumban folytatta Vera Dulova osztályában. 1984 és 98 között a Szegedi Filharmonikus Zenekar és a Szegedi Nemzeti Színház Zenekarának hárfása. 1985 óta szólistaként is fellép itthon és külföldön, Handel, Vivali, Damase, Boieldieu,…

 Tovább

Aktuális programok


Jelenleg nincs futó program!

A Szegedi Zeneművészeti Szakközépiskolában Huszár Lajosnál zeneszerzést, Weninger Richárdnál hárfát tanult. 1978-ban tanulmányait a moszkvai Csajkovszkij Konzervatóriumban folytatta Vera Dulova osztályában. 1984 és 98 között a Szegedi Filharmonikus Zenekar és a Szegedi Nemzeti Színház Zenekarának hárfása. 1985 óta szólistaként is fellép itthon és külföldön, Handel, Vivali, Damase, Boieldieu, Frank Martin, Debussy, Mozart, Tournier, Weiner Bernstein, Glier, Ginastera, Pierné műveinek avatott előadója. 1998-tól a Matáv Szimfonikus Zenekarának tagja. A Szegedi Zeneművészeti Szakközépiskolában 1990 óta tanít.

Számos szóló-, kamara- és nagyzenekari koncertet adott Magyarországon és külföldön (Ausztria, Jugoszlávia, Románia, Belgium, USA) olyan nemzetközileg elismert muzsikusokkal, mint Starker János, Varga Tibor, Erdélyi Csaba, Zsigmondy Dénes, Gregor József, Perényi Miklós, Drahos Béla, Matuz István, Szecsődi Ferenc és Perényi Eszter. Több LP-, CD-, rádió- és televízió-felvétel őrzi játékát.

Ajánlataink


Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!