Program


ODETT koncert

ODETT koncert

” Az egyedi hangú és karakterű énekesnő először Gyulán”
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. március 14. kedd, 19:00

Odett koncert

Zenekar tagjai:

Polgár Odett – ének

Polgár Péter – gitár

Papp Csaba – dob

Takács Rajmund – basszusgitár

Roza Tamás – szintetizátor

Odett szemtelenül fiatalon, érettségiző kislányként robbant be a magyar popéletbe. A mai napig az egyik legkarakteresebb, legfigyelemreméltóbb és legnépszerűbb fiatal hazai női előadó.

Megnyerő személyiség, szabad szellem, egyedi hangú és karakterű énekesnő, profi előadói képességekkel megáldva. Arra született, hogy diktálja a divatot, kiváló szerzőkkel, zenészekkel közreműködve építi szólókarrierjét és szemtelenül fiatalon már jelentős sikereket ért el. 2013-ban Fonogram díjat kapott “Hanyatt, Homlok, Egyenes” című nagylemezéért, melyen olyan országosan ismert rádióslágerek hallhatóak, mint a “Hanyatt” és a “Van az a pillanat”. Csillagtérkép című nagylemeze talán az eddigi legérettebb munkája, az erről kimásolt “Egy lépés” című dal a 2014-es nyár egyik legjátszottabb slágere a Petőfi Rádióban. Annak az évnek a fénypontja számára azonban mégiscsak az volt, hogy születésnapját Blondie előtt játszva ünnepelte a Papp László Sportarénában.

Első Művészetek Palotája-beli fellépése is átütő és egyedi volt,  dalai különleges hangszerelésben – vendégekkel, gyerekkórussal, vonósnégyessel kiegészülve különleges, XXI. századi, látványos multimédia show keretein belül csendültek fel a Fesztiválszínház falai között.

2016-os legsikeresebb dala, az “Ébredj rám!” az egész országnak a reggelt jelentette – rádiós szignállá lépett elő, valamint a 2016-os Sziget himnuszát is Odett jegyzi szerzőként és előadóként is.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!