Program


György Ádám zongoraest

György Ádám zongoraest

Korunk egyik legjobb Lisztjátékosa” - György Ádám zongoraestje

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2016. november 9. szerda, 19:00

Műsoron:

György Ádám: Egy nap New Yorkban
Liszt Ferenc: 
Rigoletto parafrázis
La Campanella
II. Magyar Rapszódia

György Ádámot a nemzetközi kritika korunk legjobb Liszt játékosaként tartja számon.

A New York-i Carnegie Hall háromezer fős koncerttermét háromszor töltötte meg szóló zongoraestjével. A közösségi médiában 120 ezres rajongótáborával messze a legnépszerűbb magyar zongoraművész a világban, youtube videóinak nézettsége milliós nagyságrendű.

A 2012-es lengyel-ukrán közös rendezésű labdarúgó Európa Bajnokság nyitóünnepségén a helyszínen 60 ezren, míg a tévé képernyők előtt 300 millióan kísérték figyelemmel játékát.

Koncertjein egyszerre képes megszólítani közönségét ismert dallamokra épülő improvizációval, valamint a magas kultúrát értelmezni képes közönséget a klasszikus repertoár legnehezebb műveivel. Ez a kettős karakter teszi művészetét közérthetővé és hitelessé.

György Ádám jelenlegi státuszát személyes nemzetközi szponzorai jelzik. Nagykövete a svájci Maurice Lacroix luxusórának, kiemelt nagykövete a Steinway zongoragyárnak, turnéit a Hotel Kempinski támogatja, a szingapúri nemzeti televízió fő műsoridőben sugározta koncertjét a budapesti Zeneakadémiáról, a BBC rádión játszott élő hangversenyt, valamint többek között a CNN amerikai hírtelevízió is többször tudósított koncertjeiről.

György Ádám mára nagykövete és példaképe külföldön élő honfitársainknak. A koncertkörútjai alkalmával olyan környezetben képviseli értékeinket, ahol Magyarország előítéletektől mentesen megmutathatja erősségeit.

 

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!